08 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес деловата част на деня е съвсем кратка.

Пълноценното време за делова работа е от сутринта до 15.35 ч., след това Луната вече губи своите аспекти, вече е без курс и до края на деня времето не е ефективно. Денят е твърде специфичен, затова бъдете бързи и много внимателни в това, което вършите.

Наближава пълнолуние в Риби, то ще бъде също на 10 септември, когато и Меркурий тръгва в ретроградно движение. В дните до пълнолунието може да се разкрият стари тайни, грижливо прикривани двойнствени ситуации и манипулации.

Рано сутринта от 7 до 10 ч. може вече да се появят първите не особено приятни новини и негативни изненади. Новините, които тогава ще пристигнат ще бъдат провокативни и ще зададат сложен фон за следващите две седмици. Решенията няма да са лесни и еднозначни.

Към обяд, след 11 ч нараства нервното напрежение. Може да възникнат спорове или непримирими конфликти.

Тези напрегнати часове ще бъдат заменени с апатия и умора след 14 ч. Добре е да се оттеглите от там където не се чувствате добре. Обърнете внимание на здравето си и на възрастните хора около вас.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС15.35 ч. – 00.00 ч. !!!

ВАЖНО!   От 10 септември  до 2 октомври 2022 г.  ще бъде ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.