08 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Хармоничен и удачен ден. Съвършено нова енергетика ще се усеща след настъпилото вчера новолуние в Дева. Ще има прилив на сили, нови идеи и желание да се направи нещо ново и положително.

Луната вече е във Везни, аспектите за деня са хармонични. Особено важни събития, мисли и идеи ще има от 13 до 17 ч., някои от които ще носят дълбока кармична предопределеност и ще показват дългосрочните тенденции.

Сега е удачен момент да се активизират нови начинания. Използвайте 8 и 9 септември, защото са много подходящи в астрологично и енергийно отношение. В тези два дни направете нещо полезно в посоката на вашите желания. Поставете началото, дори и да е символично, то ще запази хубавата енергия и проекта ви ще се развива благоприятно.

Това са и хубави дни за пазаруване, преди Венера да е преминала в по-напрегнат и проблемен знак.

Който е пропуснал вчера да обмисли своите планове и да си напише желанията може да го направи днес до края на деня.

Повече за новолуние в Дева може да прочетете ТУК

Напътствия и съвети за писането на желания може да прочетете ТУК

На 10 септември вече Луната навлиза в кризисния знак Скорпион и отново трябва да се захващаме с най-проблемните теми в живота си, а вечерта в петък и Венера навлиза в Скорпион и започва да създава проблеми в любовта и партньорствата.
Отсега си запишете, че напрегнати в това отношение ще бъдат 16 и 17, както и 22 и 23 септември. Точно тогава не трябва да си правите срещи и романтични жестове, като и не трябва да рискувате и да навлизате в двойнствени връзки и игри, защото може да предизвикате сериозен кризис.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел