08 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес всичко ще ви се струва, че е много интензивно, сериозно и изискващо. Дори и дребните ангажименти ще бъдат приемани прекалено сериозно, в някои отношения дори кризисно. Днес Плутон е стационарен и от 20 ч. вечерта вече тръгва в директно движение. Това е висша планета, ретроградността й не се чувства толкова на външен план, както ретроградния Меркурий. Вътрешните трансформации и кризиси са много по-характерни и осезаеми.

Затова днес е важен ден на осъзнаване, преработване на някои вътрешни блокажи и състояния.

Намираме се преди пълнолуние, това още повече ще засили тези състояния, защото ще са по-видими и осезаеми.

Най-важното е, да не прекалите с драматизирането и прекаленото вживяване в текущата обстановка. Използвайте тази енергия като презареждане, като възможност да преработите някои преживявания и да ги надживеете. В това е великата сила на планетата Плутон.

Все още се намираме под благоприятното въздействие на хармоничния аспект на Меркурий и Плутон, затова използвайте хубавите и ефективни часове от сутринта до 14 ч. да проведете разговори, преговори, нещо да напишете или да осъществите контакти.

Следва интервал на Луна без курс 14.11 ч. – 18.58 ч., през който се въздържайте от важни неща, нищо ново не предприемайте.

ЛУННА ДИЕТА! Вече е време да се започне от днес вечерта лунната диета, защото утре  в полунощ  посрещаме пълнолунието в Овен. Диетата е добре да се проведе вечерта в събота, цялата неделя и поне до обяд в понеделник. Това е отличен способ да се поддържа оптимално тегло, да се успокои и пречисти тялото и психиката от натоварванията около всяко пълнолуние.

ЛУНА БЕЗ КУРС14.11 ч. – 18.58 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.