08 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Пригответе се за един много активен ден, с контакти, разговори, движение и дори, спешни, непредвидени кратки пътувания. От сутринта настроението няма да е много розово, защото задачите и ангажиментите ще са безброй и някои от тях няма да са особено приятни. Но, затова пък всичко ще се развива доста бързо и така няма да има време за много анализи и самосъжаление.

Все още Луната е в Скорпион до утре вечер, това ще са много интензивни дни, в които всички спешни плащания и ангажименти ще напомнят за себе си.

Подбирайте си заниманията и хората, с които ще общувате от 14 до 18 ч., от видимо малки на глед ситуации ще се появява раздразнение, което много бързо може да се разрасне в сериозни конфликти.

Рано сутринта в 7.02 ч. Слънцето е в съвпад с Марс в 16-тия градус на Везни. Марс символично се нарича оръженосеца на Слънцето. И не случайно това е така, защото тази комбинация дава изключително много енергия, амбиция, инициативност. Понеже и двете планети се намират във Везни, цялата тази енергия ще бъде употребена предимно за партньорствата, както в личен план, така и по бизнес. Нараства конкурентоспособността, повишава се работоспособността, решителността и смелостта. Все чудесни качества, за тези, които имат желание да променят живота си към по-добро. Влиянието на този аспект ще продължи до 11 октомври.

В събота и неделя марсовата тема продължава, този път Марс ще е в точен съвпад с Меркурий в 17-тия градус на Везни. Още от днес внимавайте с острите изказвания, има опасност сериозно да си развалите отношенията.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел