08 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Специфичен ден ни очаква. Луната все още ще е в Близнаци, но от рано сутринта до 18.47 ч.   няма да има мажорни аспекти с другите планети, което ще възпрепятства правилното протичане на енергиите.

Това състояние се нарича Луна без курс или лунна пауза. Точно на пауза може да са оставени повечето дейности. Възможно е да стават закъснения, отлагания, откази, объркване, грешки при обработка на информация или извършване на дадена работа. Трябва много внимателно да проверявате всичко, което правите.

Хората в такива дни са много разсеяни, пазете си багажа, парите, имуществото. Заключвайте внимателно и после пак проверявайте дали коректно сте го направили.

Не се захващайте с нищо ново и не споделяйте идеите си, не водете важни разговори.

Вършете си рутинната работа, само най-необходимото, но с голямо внимание към детайлите, за да се предпазите от грешки.

Едва след 18.47 ч., когато Луната премине в зодия Рак се оживяват събитията, пристигат новини и вече с лекота може да свършите това, което цял ден едва, едва се е проточвало.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  04.57 ч. – 18.47 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!