08 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички тенденции и предупреждения от вчера остават в сила и днес.

Луната все още е във Водолей и днес е в хубави, оптимистични аспекти със Слънцето и Юпитер. Част от напрежението ще започне да спада, но в никакъв случай не се разсейвайте и не изпускайте важните си житейски теми от контрол.

Ако успеете да се абстрахирате от временно възникналите задръжки или нервни ситуации, то днес може да имате добри постижения.

Най-важната формула за деня е да се запази спокойствие, да се предпазвате от спонтанни невротични реакции.

Ако в момента се спират проектите ви, не можете да намерите общ език с началници и ръководители, ако не ви одобряват документите, това е сигнал, че трябва за малко да забавите темпото и да преосмислите посоката.

 Може да усетите липса на ентусиазъм и прекалена раздразнителност едновременно. Много странна комбинация, която може да ви откаже от избрания път.

Затова изчакайте поне още 2 дни, преди да вземете окончателни решения.

Не правете сериозни планове за утре, защото денят ще бъде крайно непроизводителен и неефективен. Цял ден Луната ще е без курс.

Днес планетата на любовта, партньорствата, брака и финансите – Венера променя своя зодиакален знак. В 20.07 ч. тя преминава в Скорпион до 1 ноември.

Повече за Венера в Скорпион прочете ТУК

Който иска да активира енергията на любовта и парите в живота си, може да проведе тази вечер и утре до края на деня ритуал по посрещането на Венера в нов зодиакален знак.

Ако все още не сте запознати, може да прочетете за това ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  21.27 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 9 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 10 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 10 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   10 октомври  и ще излезете от поста на  11 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел