08 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес настъпва пълнолуние и лунно затъмнение в 13.03 ч. в 17° на Телец.

Съществува мнение, че лунното затъмнение влияе повече на жените, а слънчевото на мъжете. Не съм склонна да го потвърдя, защото моят опит и наблюдение сочат друго. Ако затъмнението докосне важни планети или други енергийни точки в хороскопа ви, повярвайте ще го усети всеки, независимо мъж или жена, независимо какво е затъмнението.

Принципно лунното затъмнение, предоставя възможността дадена ситуация да стане видима, да се прояви, даден процес да завърши и да даде своите резултати. Но, забележете, че и много нови процеси могат да започнат и на лунно затъмнение, не само на слънчево.

Затъмнението е динамично и трансформационно, защото образува напрегната конфигурация с най-трудният аспект за годината: квадратурата на Уран и Сатурн, които символизират вечната борба на старото (Сатурн) и новото и прогресивното (Уран). Така че, няма да ни се размине без своеобразен кризис и прелом. Но, добрата новина е, че точно след такива напрегнати събития, човек може да намери нова жизнена линия, нова изява.

Всъщност „криза“ е синоним на „нови възможности“! Дори и сега да изпитвате трудности, бъдете сигурни, че е за добро. Някой от вас може нищо да не усетят по затъмнения, това означава, че градусът на затъмнението не засяга важни точки в хороскопа ви.

Напрежението ще се усеща не само днес, но и в сряда. Когато ще е точната опозиция на Слънцето и Меркурий с Уран. Така че, ако е възможно не се натоварвайте с работа  днес и утре.

Постарайте се да не избързвате да влизате в конфликти или да взимате съдбоносни решения. Изчакайте поне до 12 ноември, за да имате повече информация, да сте осмислили и да сте обективни.

Лунното затъмнение ще събуди тези теми, които са били засегнати на последните затъмнения. Вероятно ще трябва нещо да си доработваме или отработваме. Само да припомня последните затъмнения бяха на 30 април и 16 май 2022 г.

В такива дни стават и важни кармични срещи, които не можем да избегнем, които е трябвало да се случат.

Затъмнението в Телец ще засегне темите: финанси, икономика, всички сфери на земеделие и животновъдство, както и с управлението на имоти и поземлени  участъци.

Напомням, че ако нямате наложителна работа навън не се разхождайте много на открито по обедните часове от 11.30 до 15.30 ч. Давам отново линк към статията,

която много добре познавате с инструкции какво не бива да се прави на затъмнение. Това не го правя с умисъл да ви плаша, напротив, никога не съм писала така прогнозите, че да се чувствате след това „смазани“ от безнадеждност. При положение, че четете тези прогнози, мисля, че ще проявите интерес и към по-задълбочено окултно знание. В никакъв случай не ви задължавам да го спазвате, но да го имате наум. 😊

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.