08 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни силен, енергиен ден, в който може да се получат добри новини, които дълго са се бавили поради ретроградния Меркурий. Днес очакваме поща и съобщения от близкото минало.

Хубавата част на деня е от сутринта до 15 ч.  След това също продължават позитивните тенденции, но вече може да се появи лека умора и раздразнителност. Може да възникнат противоречия в общуването между силния и слабия пол и едните, и другите ще претендират, че ни ги „разбират“. За да има разбирателство, по-добре не влизайте в пререкания, не разрешавайте точно сега  сложни въпроси, избягвайте словесните двубои.

Най-доброто, което може да направите за деня, ако се чувствате отпаднали, уморени, без ентусиазъм, тъжни или от нещо разочаровани или заплашени,  тогава се обърнете с молитва към Арх. Михаил. Днес е Архангелов ден, отправените  молитви на всички се чуват по-силно.

Пожелавам ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които днес празнуват! Бъдете, здрави, весели, позитивни, добри, привличайте само любов, светлина и изобилие!

Архангел Михаил – отпред, Архангел Михаил – отзад,
Архангел Михаил – отдясно, Архангел Михаил – отляво,
Архангел Михаил – отгоре, Архангел Михаил – отдолу,
Архангел Михаил – навсякъде, където и да съм!

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв