08 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят започва с Луна без курс до 13.50 ч. – това е най-подходящото време да се занимавате с това, което не искате да се върне повече в живота ви или което не искате да има никакво развитие в бъдеще.

Важните неща, оставете за след 14 ч., когато вече Луната ще е навлязла в Овен и ще носи съвършено друга енергетика, на ентусиазъм и радост.

Днес имаме два точни хармонични аспекта на Слънцето, които ще окажат благоприятно  влияние до края на седмицата:

  • В 19.07 ч. е със Сатурн, а в 20.07 ч.  с Нептун.  В бизнеса и деловата сфера ще се получат конкретни резултати, които са очаквани в минали периоди. Подобряват се влошените отношения с началници, влиятелни личности, управляващи и възрастни роднини. Ако сте имали здравословни проблеми, те постепенно ще започнат да отзвучават.

Събужда се съчувствие, състрадание и загриженост. Добър период за творческа работа, разгръщат се вродените таланти.

Тези аспекти ще са активни до неделя включително, бързо ще усетите положителните им въздействия.

Намираме се във важен месец, през който можем да извършим качествени промени, отлагани от дълго време. Това  е активирано от няколко фактора: последното новолуние беше в опозиция на Уран, в момента ретроградният Меркурий и Слънцето се намират в знака на трансформациите.

Напомняне: На 8 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 9 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 9 ноември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  9 ноември и ще излезете от поста на 10 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  04.13 ч. – 13.50 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв