08 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ! МИЛИ ЖЕНИ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, СИЛНИ, ЩАСТЛИВИ, НЕЗАВИСИМИ И САМОДОСТАТЪЧНИ!

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТНАЧАЛО, ДА СЕ СТАРТИРА ТОВА, ЗА КОЕТО СТЕ МЕЧТАЛИ! НЕ СЕ ПУСКАЙТЕ ПО ТЕЧЕНИЕТО НА ЖИВОТА, НАПРАВЕТЕ НЕЩО ДОБРО И СМИСЛЕНО ЗА СЕБЕ СИ, САМО ПО ТОЗИ НАЧИН, КОГАТО СТЕ ЩАСТЛИВИ И ХАРМОНИЧНИ, ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СТЕ ПОЛЕЗНИ И НА ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА!

За празникът на жената 8-ми март звездите са много благосклонни.

Луната е все още в Козирог и е в хармоничен аспект със Слънцето. Това обещава добро настроение, висок имунитет и добри взаимоотношения.

Интуицията, вдъхновението и творческите идеи ще ни спохождат честно днес и то в точния момент.

Днес може да получим нови важни ориентири, които ще активизират благоприятно както заетите образованието, така и в бизнеса. Мнозина може да се почувстват психологически готови да започнат да обмислят нови тенденции на развитие в професионален и личен план.

Не пропускайте нито една идея, пример или предложение. Дори първоначално да изглежда малко закачливо или дори „фантастично“, след време ще се окаже напълно реалистично.

Денят е силен и знаков, можете изведнъж да попаднете точно на тази жизнена линия, от която можете лесно да напреднете и да осъществите намеренията си.

Събирайте информация и се настройвайте на тези нови енергийни честоти. В събота на 13 март очакваме новолуние. До тогава правете проучване, обмисляйте планове, но не избързвайте със стартирането на нови неща, започнете ги едва след 14 март.

Отбележете си, че на 11 март ни очаква почти цял ден Луна без курс, не планирайте нищо важно тогава, в това число и посещение при лекар.

Напомняне: На 9 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 10 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 10 март, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 10 март и ще излезете от поста на 11 март след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв