08 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, мили жени! Бъдете здрави, щастливи, обичани и уважавани! Бъдете добри, състрадателни,мили и силни, разбира се, самото време го налага, да сме силни по женски! 🙂

Днес ни очакват два много осезаеми и точни аспекта:

В 14.33 ч. Слънцето е в съвпад с Нептун, а в 21.38 ч. Венера е в точен съвпад с Уран в 4-тия градус на Телец.

Емоциите ще са силни, очакванията големи и в повечето случаи нереалистични. Голяма ще е приливната вълна на чувствата, защото в понеделник на 9 март очакваме пълнолуние в 20-тия градус на Дева и това още повече ще преекспонира събитията.

Особено да се внимава в неукрепналите нови отношения или във връзки, в които вече има напрежение от известно време.

Има вероятност от внезапни обрати в отношенията, разочарования и предателства. Навлизане в двойствени ситуации, заблуждения.

Но, разбира се, че не е задължително всичко това да ви се случи. Важното е да знаете за тези тенденции и деликатно да ги избягвате, като не ги провокирате.

Най-добре ще се отработва този аспект с творчески дейности или посещение на творчески мероприятия, концерти, изложби, театри, кино. Поезия, музика, психология и различни духовни и лечителски практики, могат да успокоят негативната съставляваща на тези аспекти.

Най-важното е да съблюдавате и часовете на Луна без курс от   , тогава избягвайте срещите и разговорите, не бързайте да поднасяте поздравленията си в този интервал, защото няма да се възприемат адекватно. Нито едната, нито другата страда ще остане удовлетворена.

Още веднъж: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ!

ЛУНА БЕЗ КУРС:  10.14 ч. – 12.48 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв