08 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Овен, рано сутринта има напрегнат аспект с Марс, който може да създаде напрежение, конфликти и непоносимост на битова и семейна тематика. Това е един от дразнещите аспекти, който дори и при чудесни взаимоотношения успява да генерира недоволство и гняв. Затова бъдете максимално добронамерени до 10 ч. сутринта.

Тази енергия може да я трансформирате с физически натоварвания и спорт.

Много важни послания може да получите от обстоятелствата около вас в часовете от 13 до 16 ч. Следете всякакви знаци, най-вече постъпващата информация, която да ви покажат важните насоки и избори, които трябва да направите през следващите две седмици.

В 16.39 ч. Венера и Юпитер са в напрегнат аспект, който не трябва да пренебрегвате. Прекаленият оптимизъм, може да ви разконцентрира и да пропуснете много важни факти. Той може да ви тласне към прибързани решения, щедри жестове, към хора и обстоятелства, които не заслужават и няма да го оценят, към необмислени харчове и желание да си угодите на всяка цена, като се поемат ангажименти, които няма да може да се спазят.

Затова днес бъдете умерени, както в любовта и приятелските жестове, така и с финансите.

В такъв ден и желанието за изобилна храна, калорична и вредна, може да допринесе за нарушаване на хранителния режим и бързо качване на тегло.

А, в случай че не ви се прави нищо и само ви се почива и „лентяйства“, да знаете, че това е точно от влиянието на този аспект.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел