08 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 10.16 ч. Луната е без курс. Всички финансови теми и днес  ще са актуални. Бъдете много внимателни, защото може да вземете прибързани решения, които да доведат до финансови загуби.  Не предприемайте важни стъпки до този час.

Едва след навлизането на Луната в Стрелец след 10.16 ч. започва ползотворната  част на деня. Пълнолунието е в сила и днес, затова до края на деня ще видите реалната картина на ставащото в живота ви.

Днес и утре са подходящи дни за решаване на финансови въпроси, за провеждане на важни сделки, преговори, лични разговори. Не пропускайте тази възможност, защото от понеделник започва цяла серия от ретроградни планети (Сатурн, Юпитер и Венера), които ще ни накарат да се върнем символично назад и да доработваме недовършени житейски теми.

До края на седмицата ни очакват хармонични  дни, в които можем да се стабилизираме и да съберем максимум енергия и увереност. Подходящо ще е времето и за обучение, преговор, самообразование.

До 20 май Слънцето се намира в Телец, това е времето, когато трябва да се обърне внимание както на физическото здраве, така и на психичното спокойствие. Използвайте възможността да сте повече на открито, да се движите, да спортувате.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  5.40 ч. – 10.16  ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв