08 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 10.16 ч. Луната е без курс. Всички финансови теми и днес  ще са актуални. Бъдете много внимателни, защото може да вземете прибързани решения, които да доведат до финансови загуби.  Не предприемайте важни стъпки до този час.

Едва след навлизането на Луната в Стрелец след 10.16 ч. започва ползотворната  част на деня. Пълнолунието е в сила и днес, затова до края на деня ще видите реалната картина на ставащото в живота ви.

Днес и утре са подходящи дни за решаване на финансови въпроси, за провеждане на важни сделки, преговори, лични разговори. Не пропускайте тази възможност, защото от понеделник започва цяла серия от ретроградни планети (Сатурн, Юпитер и Венера), които ще ни накарат да се върнем символично назад и да доработваме недовършени житейски теми.

До края на седмицата ни очакват хармонични  дни, в които можем да се стабилизираме и да съберем максимум енергия и увереност. Подходящо ще е времето и за обучение, преговор, самообразование.

До 20 май Слънцето се намира в Телец, това е времето, когато трябва да се обърне внимание както на физическото здраве, така и на психичното спокойствие. Използвайте възможността да сте повече на открито, да се движите, да спортувате.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  5.40 ч. – 10.16  ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!