08 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много динамичен и дори наелектризиран ден ни очаква, въпреки че го започваме с Луна без курс до 12.08 ч. на обяд. След този час Луната вече навлиза в зодия Рак и до края на деня е в хармонични аспекти.

Всичко, което е отлагано до момента, ще се развие бързо и в положителна посока след 12 ч.

Главният точен аспект за деня е между Меркурий и Уран, които се срещат на небето в 4-тия градус на зодия Телец. Влиянието на този аспект ще бъде до 10 май.

Вследствие на него днес очаквайте неочакваното. Ще постъпва нова информация, интересни предложения, ще се зараждат оригинални идеи. Ако до момента сте имали трудности и забавяния в оформяне на документи, сега бързо може да се намери интересно, екстравагантно решение.

Все пак има и предупреждения: този аспект носи нервозност, нетърпеливост, избухливост. Внезапно може да избухнат скандали, които да доведат до сериозно влошаване на отношенията. Внимавайте при шофиране, при работа с електричество, с машини и инструменти. Може да се появят проблеми с всякаква техника, както и с интернет. Запазвайте си грижливо информацията, особено ако е на електронен носител.

За утре може да си направите планове, денят ще е продуктивен.

Отсега предупреждавам, че в петък ще има продължителен период на Луна без курс от сутринта до 16.15 ч. Не си насрочвайте важни мероприятия за 10 май в този отрязък от време.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-12:08!!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!