08 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е ден с благоприятна финансова активност!

Всичко, което е стартирало като работа, инициатива или проект от началото на седмицата и днес ще изисква доста внимание и концентрация.

Луната все още е в трудолюбивата и грижлива Дева до 18 ч. Като времето е ефективно от сутринта до 15 ч., след това ще има интервал на Луна без курс 15.09 ч. – 18.24 ч., когато не трябва да се прави нищо важно, защото няма да се получи хубав и устойчив краен резултат.

Само много внимателно си премисляйте плановете за деня сутринта от 8 до 10.30 ч., не избързвайте да давате обещания и не се предоверявайте. В този интервал преценката ще е силно замъглена, емоциите ще са водещи, но решенията няма да са верни.

Ако работите с точни данни и цифри бъдете особено концентрирани и всичко проверявайте.

Най-продуктивен и динамичен ще интервалът от 10.30 до 15 ч., направеното тогава ще бъде особено полезно и практично.

Вечерта след 18.24 ч. Луната вече ще бъде във Везни. Вечерта е подходяща да се погрижите за своите партньори, не само в личен, но и в служебен план.

ЛУНА БЕЗ КУРС15.09 ч. – 18.24 ч. !!!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.