08 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Наближава слънчевото затъмнение в Близнаци, което ще бъде на 10 юни. Ще усетите нарастване на напрежението, поява на неотложни събития, както и необходимост да се справяме със стари проблеми, но вече с ново виждане и друга настройка. Важно е какво ще правим не само днес, но и до края на седмицата, защото тези теми ще са активни 18 години напред.

Ако сте въвлечени в конфликти и конкуренция, не си създавайте врагове точно сега през тази седмица, защото враждата ще е за дълго. Опитайте се да видите рационалната идея в мнението на другите.

Днес и утре са подходящи дни за приключване на започната вече работа, завършете си проектите, финализирайте каквото ви е по силите и каквото е технически възможно.

Сега приключваме предходния лунен месец и е много важно да се освободим от теми и ангажименти. Не приемайте нови предложения и ангажименти, не напускайте работа и не започвайте нова, защото не крайно неподходящ момент.

Запазете максимално спокойствие, не правете планове за бъдещето, изчакайте спокойно да премине края на този месец. Едва след 11 юли ще навлезем в стабилен нов период за нови начинания.

Обърнете внимание, че вечерта има Луна без курс, напомням, че това е време на слаба ефективност, не вършете нищо важно тогава.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.08 ч. – 21.49 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел