08 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес почти цял ден Луната е без курс. От сутринта до 17 ч. времето е неефективно.

Бъдете внимателни днес и не вършете нищо важно, от което очаквате резултат в бъдещето.

Продължава напрегнатата емоционална тема по Венера. Понеже почти цял ден Луната е без курс, трябва да се подхожда по-деликатно и да не се предприемат никакви важни действия. Още повече, че сега Луната вече силно намалява, очакваме новолуние на 10 юли, до тогава не трябва да се стартират нови инициативи и не трябва да се започват нови отношения. В тази връзка внимавайте и с кого се разделяте и кого прогонвате в живота си, особено днес и утре, защото след това може да се окаже, че няма да можете да възстановите повече с тях отношения.

Днес вечерта в 22.25 ч. тя ще е в напрегнат аспект с Уран. Може да настъпят внезапни раздели и разочарования, неприятни сюрпризи и негативни изненади. Венера влияе на настроението и самочувствието и при жените и мъжете, затова не пренебрегвайте този аспект.

Жените, като по чувствителни и емоционални изпитват по-голямо напрежение. Те не трябва да забравят, че в този момент не е подходящото време за капризи, провокации и експерименти, защото може да се получи точно обратния резултат.

Венера отговаря и за договорите, правото и финансите, защото и на тези теми може да очаквате някакви напрежения. В никакъв случай точно тогава не подавайте съдебен иск, внимавайте с парите си, това не е добър ден за пазаруване, а още по-малко за някакви по-големи инвестиции. Винаги преди пазаруване си правете справка с дадените дати за пазар на моя сайт, ето ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 07.21 ч. – 16.52 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв