08 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме продуктивна и амбициозна седмица, която ще поднесе добри възможности за активизиране на бизнеса, обучението и любовта. Днес имаме изобилие от хармонични и силни аспекти на Слънцето с Юпитер, на Венера с Юпитер и на Марс с Плутон.

За утре също ни очаква цяла плеада от интензивни и емоционални аспекти, които още от днес ще се проявят.
Всичко ще се случва с доста силни, контрастни и интензивни темпове. Във вторник очакваме съвпад на Слънцето с Плутон. Венера и тя ще е в съвпад със Слънцето и Плутон, което ще придаде и силна емоционална окраска на случващото се.

Плутон обича да действа и да се проявява чрез кризи голям контраст. Човек е предизвикан да изостави своето старо „копие“, да премахне всичко старо и отживяло от и около себе си, да се прероди, като вземе със себе си само здравото, прогресивното и надеждното. Това непременно го запомнете, за да не останете с впечатление, че тоновите ще са само розови.

Подгответе за големи амплитуди и израствания. Най-важното – не се плашете и не се опитвайте да спрете или да отложите процесите. Съдействайте и се стремете да участвате в процеса на обновление и израстване, не се противопоставяйте.

Ще имате усещането, че всичко се развива едновременно, както в личен, така и в служебен план. Много силно акцентирана ще бъде планетата Плутон, активизират ще е и знак Козирог, особено силно ще го усетят всички, които са Козирог, Рак, Везни и Овен, или имат активни планети и точки в тези знаци от 18-21 градуса.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!