08 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна в Козирог. Денят ще е много активен, изпълнен с динамика, разговори, срещи, кратки пътувания. Бързо ще се развиват всички събития, особено от сутринта до 16 ч. Днес може да постъпи важна информация, да се открият събития и факти, които до момента не сме имали достъп до тях. Ще да настъпи осъзнаване на произтичащите събития, може точно днес да дойде отговорът, който дълго е чакан.

Внимателно трябва да се подбират срещите, занимания и ангажиментите, правилно ги дозирайте, защото може много да се натовари нервната система.

В четвъртък на 11 февруари, късно вечерта настъпва новолуние във Водолей. До тогава трябва да се концентрират всички сили да се финализират започнати проекти. Цялото внимание трябва да бъде концентрирано по завършване на текуща работа, предаване на проекти и приключване на ангажименти.

Това новолуние ще даде силен тласък към нови промени. Във Водолей тогава ще се съберат 6 (от общо 10) планети.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв