08 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всичко ще се развива с голямо ускорение, защото утре в 9.34 ч. настъпва пълнолуние в Лъв.

Днес вече Луната е в Лъв и в съчетание с навлязлата от снощи Венера в Овен засилва емоциите и страстта до червено. За мнозина изясняването на отношенията ще е главната тема в момента. На любовния фронт ще възникнат нови емоции, симпатии и нови отношения.

От рано сутринта до 10 ч.  обстановката ще е конфликтна, внимавайте какво правите и какво казвате.

След този час можете да предприемете нови начинания, които искате да се развиват бързо и ползотворно. Всяка започната работа преди пълнолуние, се развива пълноценно и удовлетворително.

Днес и утре може да потръгнат идеи и инициативи, които дълго време са били отлагани по различни причини.

Много добре ще се развиват и различни творческите проекти, защото енергията на Лъва ще дава необходимата жизненост,  артистичност и бляскаво присъствие.

ВНИМАНИЕ – ЛУННА ДИЕТА!

Който иска да се възползва от лунната диета може още от днес след 15 ч. или след 18 ч. да започва да я прилага. Вечерта пропуснете вечерята или вземете нещо леко и натурално, по възможност без никакви животински продукти.

Повече за лунната диета ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел