08 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят ще е ползотворен, положените усилия ще дават резултати. Луната все още е в трудолюбивата и загрижена Дева, затова очаквайте постоянно да изникват нови задължения и спешна работа.

Рано сутринта трудно ще се правят избори и преценките няма да са особено верни.

Следете за важни знаци от съдбата в сутрешните часове от 9 до 11 ч., споходилите ви мисли, чувства и събития в този отрязък от време ще ви покаже къде имате пропуски и грешки.

След 11 ч. до края на деня аспектите са хубави и ни очаква един приятен и наситен ден, който ще предостави нови възможности, нови идеи и перспективи.

Общуването ще е леко, приятно и бързо ще се намира общ език.

Постепенно Слънцето и Нептун започват да сформират напрегнат аспект, който ще е точен утре. Затова все пак бъдете внимателни в решенията и постъпилата информация, може да не се ориентирате достатъчно добре първоначално.

Отделяйте повече време за сън и почивка и не злоупотребявайте с алкохол и лекарства, защото ще действат много по-силно от обикновено и може да си навредите.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв