08 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня започва след 9.30 ч., когато Луната навлезе в Телец.

Днес в 11.12 ч. Слънцето е в напрегнат аспект с Нептун и може да доведе до не особено приятни преживявания, свързани със заблуда, двойствени ситуации и липса на трезво възприятие на действителността. Ще виждате това, което искате, което е във вашите фантазии, а не това, което е реално в действителност.

Особено в сферата на любовта и партньорствата трябва да напредвате бавно, проявете повече предпазливост и наблюдателност, особено ако се сформират нови връзки. Днес и утре има шанс да се влюбите бързо и романтично, защото Венера и Нептун са в хармоничен аспект късно вечерта. В това няма нищо лошо, но има опасност да не видите реално нещата.

През целият ден трябва да се внимава, както с преценки и изказвания, така и с нови връзки и увеселения. В това число с приема на алкохол и съмнителни храни.

След 15.30 ч. нараства и раздразнителността, до 18 ч. избягвайте конфликтите.

Вечерта след 19 ч. вече се възцарява хармония, но предупреждението за объркването и фантазиите остава, както и предупреждението за консумацията на алкохол, лекарства, непроверени храни.

Да се избягват и всякакви други стимулиращи или „отпускащи“ средства, те сега ще действат доста по-силно и много токсично, пазете се!

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 9.30 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!