08 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

За да ви започне успешно новата работна седмица трябва да станете максимално рано и да се опитате всичко важно да свършите до 13.31 ч.

Концентрацията и дисциплината в сутрешните часове е най-голяма.

Към обяд от 12 до 13.31 ч. трудно ще се правят верни преценки, не избързвайте да взимате спонтанни решения.

Венера вече сформира конфликтен аспект с Плутон, който ще е точен утре сутринта. Възможни са напрежения в любовните, партньорските и бизнес. Възможни са манипулации с цел завземане на власт и отнемане неправомерно на пари. Бъдете подготвени за нелоялни постъпки дори и от близки хора.

След този час до вечерта в 21.40 ч. времето не е ефективно, защото Луната ще е без курс. Непременно се предпазвайте от грешката да предприемате нещо важно в тези часове, това което е направено тогава, няма да даде добри резултати.

Вечерта след 21.40 ч. Луната вече навлиза в Козирог и ще фокусира вниманието ни през следващите два дни към професионалното развитие и утвърждаване в социума.

Напомняне: На  8 август  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 9 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 9 август, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 9 август и ще излезете от поста на 10 август 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 13.31 ч. – 21.40 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.