08 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 16.51 ч. настъпва новолуние в 17° Лъв. До този час все още има време да се приключи с миналото, да се приключи с поети ангажименти и да се предадат справки и завършени проекти. Каквото можете да финализирате и от каквото можете да се освободите, направете го, не се бавете и колебайте. Това е най-прекият път към привличането на нова енергия и обновление.

Рано сутринта може да се почувствате уморени, без настроение и сили, не се притеснявайте, това е напълно нормално преди новолуние.

Нервна ще бъде атмосферата от 12.30 ч. до 16 ч., избягвайте директните конфликти, за да не изгубите съвсем енергия и настроение.
Това новолуние носи енергията на творчеството, на себеизявата, активността и смелостта да заявите своите способности, да направите реклама на своите знания и умения.

Чудесно време да откриете и да задействате своя личен потенциал, мнозина ще придобият смелост да се започнат да изучават или да се занимават с това, което могат най-добре.

Всяко новолуние ни дава шанс за обновление, носи нова енергия, помага да се изградят планове за действие. Напомням, че днес е и време за финансова активност. Малко по-надолу в текста ще прочетете информацията.

Повече за новолуние в Лъв може да прочетете ТУК

След настъпване на новолунието днес, след 17 ч. до края на утрешния ден е време да се напишат желанията, които имате, да се направят планове за бъдещето.

Ако тази техника все още е нова за вас, може да прочетете напътствия как се прави ето ТУК

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА НА НОВОЛУНИЕ!

Започнете лунната диета от 6 ч. сутринта на 8 август до 6 ч. сутринта на 9 август.

За диетата: непременно спрете месото и храните с животински произход.

Храната да е лека, предимно зеленчуци и плодове. Който може да издържи, диетата може да е само с течности, за да се пречисти и разтовари организма.

ДНИ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ АВГУСТ

ТОГАВА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ: това са дните – 8, 12, 20, 23, 26 август.

Ако в тези дни дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси. Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел