08 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес и утре Луната е в Овен. Веднага ще се усети вдъхновението и свежата огнена енергия, която ще ни прави много по-жизнени и енергични.

Днес и утре са дни, в които може да се засили предприемчивостта и силата на духа. Само не насрочвайте важни срещи, договори, сделки и преговори за понеделник на 10 август, защото имаме конфликтен аспект, който ще попречи на гладкото им протичане.

За събота имаме хармонични аспекти на Слънцето, Луната и Меркурий, които ще създадат добро настроение и ще повишат имунитета. Трудоспособността, енергичността и бодростта на духа ще са на своя максимум.

За утре и в другиден внимателно си насрочвайте срещи и ангажименти, защото тогава ще са доста конфликти и взривни аспектите.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв