08 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава хубавата вълна на обновление от вчера. Очаква ни позитивен ден, с приятни изненади, привличане на симпатия, любов, финанси и други материални и емоционални ценности.

Това изобилие се дължи както на все още активния аспект на Слънцето с Юпитер, така и на хармоничния аспект на Венера с Юпитер, който ще е точен тази вечер в 23.48 ч.

Това е много хубав творчески аспект, време е за художествени проекти, презентации, рекламни кампании. Удачни дни да потърсите юридическа или финансова помощ.

Ще се зародят много нови романтични отношения, които ще носят със себе си много показност, шум и демонстриране на чувствата. Любовта обича тишината, бъдете по-дискретни, за да запазите по-дълго отношенията си.

Малко повече напрежение и суетливост ще има днес в часовете от 11-13 ч., може да възникнат бързо преминаващи дразнения и конфликти.

Обърнете внимание, че след 17.49 ч. Луната вече е без курс. Не обсъждайте важни теми и не си насрочвайте срещи, защото няма да са удовлетворителни.

ЛУНА БЕЗ КУРС:   17.49 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв