08 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни успешен и позитивен ден. Луната вече е в знака Рак. Засилват се чувствителността и възприемчивостта.

Луната ще е в хармоничен аспект с Уран и това ще създава благоприятна среда за бързо развитие на събитията, бързи решения и оригинални хрумвания.

Меркурий и Марс ще са в точен хармоничен аспект в 21.19 ч., дават бърза мисъл и бързо действие. Благоприятно време за подписване на договори и водене на преговори, както и за оформяне на документи.

Словото ще бъде много напористо и убедително, добре ще може да изкажете своите желания, намерения и искания. Само внимавайте да не отидете в негативна посока и да станете твърде осъдителни и критични.

Вечерта непременно намерете време да обърнете внимание на своите близки, създайте домашен уют, който ще предразположи към по-интимен и задушевен начин на общуване.

Утре също ни очаква хармоничен ден, може да си направите планове.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.