08 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят ще ни предостави нови възможности, постарайте да се възползвате максимално от тях.

Тези нови възможности може да са от сферата на любовните и приятелски отношения, партньорските връзки. Не на последно място възникват и благоприятни финансови възможности, които също може да са свързани с появата на нови приятелства и навлизането в нови обществени кръгове. Постарайте се, доколкото ви е възможно дори да ги провокирате сами тези тенденции, не чакайте непременно да ви сезират, проявете деликатна лична инициатива.

Луната вече е в Риби и до края на деня е в хармоничен аспект с Уран. Неочаквани, приятни събития ще се проявят както в семеен кръг, така и в професионалната сфера. Оригинални и прогресивни идеи и предложения ще ни помогнат да се придвижим напред.

Отново добрите изненади ще са от Венера, която до неделя включително е с хармонични аспекти.

Утре очакваме напрегнат точен аспект между Марс и Нептун, който ще ни принуждава да действаме, но не всякога в свой интерес. Стойте настрани от интриги, лъжи и манипулативни ситуации. Този аспект ще е в сила до 18 април, той е доста специфичен, затова ще се налага да мобилизираме допълнително своята воля.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв