08 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 5.36 ч. сутринта настъпва пълнолуние в 19° Везни.

Пълнолунието винаги изостря възприятията, засилва емоциите и извежда на преден план най-важните въпроси.

И това пълнолуние ще активира много належащи въпроси от сферата на деловите, личните и дори международни отношения.  Понеже то съвпада с хармоничния аспект на Меркурий и Юпитер, ще очакваме постъпването на нова информация и важни разпоредби от различни източници.

В дните около пълнолунието  ще се подновят много теми засягащи договори, подписи на важни документи и споразумения.

Много внимателно трябва да се обсъждат всички тези теми, защото едновременно с постигането на  нови позиции, може да се изгубят стари изгодни договорености.

Всички противоречия сега ще са много по-видими, до 16 ч. ще се наложи да се вземат решения и да се прави избор. За да избегнете загуби бъдете максимално дипломатични.

Хармоничният аспект на Меркурий и Юпитер ще даде възможност да се намерят компромиси и да се разрешат проблеми. Добре е да направите реклама на своите дейности, да поддържате международните си връзки.

Днес и утре, докато трае активизацията около пълнолунието може да се установят полезни връзки и важни запознанства по интернет, не се отпускайте по течението, сега е време да се събере важна информация и да си преструктурирате заниманията и интересите.

Обърнете внимание, че има период на Луна без курс, когато не трябва да се предприемат важни разговори и нови инициативи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  15.50 ч. – 23.18 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!