08 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 7 часа Луната вече навлиза в Рак и ни настройва на емоционална и чувствителна вълна. Засилва се и ранимостта и обидчивостта.  Не забравяйте и за напрегнатия аспект на планетите гиганти Юпитер и Слънцето. Много да се внимава да не се засегне нечие его, внимателно да се общува с началници и властни фигури.

Защото дори отправени добронамерени слова и действия към тях може да се изтълкуват превратно, да се активират вътрешните им конфликти, комплекси и „недостатъчности“.

Знаете, че човек отразява онова, което се намира вътре в него.

Особено да се внимава на тема честолюбие  в първата част на деня до 15 ч.

Може да настъпят временни задръжки и спад на енергията от 10-13 ч.

Добрата новина е, че днес има хармоничен аспект между Венера и Марс и ще подпомогне приятелското и добронамерено общуване, особено ако се избягват важни повратни точки в отношенията. Има шанс да се подобрят поразклатените приятелски и любовни отношения от изминалата седмица – възползвайте се.

Напомняне: На 8 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 9 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  9 август , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на    9 август    и ще излезете от поста на   10  август след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00:00-07:02 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ от 26 юли до 19 август 2018

ВАЖНО! От 26 юли до 19 август 2018 г.  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!