07 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ни очаква хубава, свежа енергия. При добро разпределение на ангажиментите, може да се напрегне много в текущите проекти и ангажименти.

Луната вече е в Лъв, всички емоции, преживявания и семейни и битови неуредици постепенно се успокояват. Идва време за изява на дарби, способности и таланти.

Днес има много хубав аспект между Меркурий и Уран, който може да бъде назован като „Блясък на ума“. Много бързо ще се развиват събитията около оформяне на документи, обучение, водене на преговори.

Оригинални и бързи решения ще ви ориентират най-сетне в правилната посока. Постарайте се да уловите всички нови решения, предложения и възможности, мислете бързи и действайте още по-бързо.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв