07 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Дева, аспектите за деня са хармонични.

Най-добрата вест е, че постепенно психиката започва да се стабилизира. Всички вълнения, напрежения и вътрешни противоречия и „борби“ вече изчезват.

За радост днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който ще допринесе за това равновесие и вътрешен мир.

 Колкото и да ви се иска да си починете,  няма съвсем да се получи. Всевъзможни задължения ще изникват и ще трябва да се съобразявате с тях.

Луната в Дева ще ви кара да се суетите и да свършите отлагани задължения.  Днес ще ви се стори почти безкраен ден от много движение, общуване, спешни ангажименти и недовършени неща от близкото минало. Винаги така се получава, когато Меркурий се намира в стационарно/ретроградно положение.  От утре вече Меркурий ще е ретрограден до 1 август. В този период ще видите, че ще трябва все нещо да поправяте, да довършвате или до изкусурявате.

Обърнете внимание, че вечерта след 19.51 ч., Луната вече е без курс.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  19.51 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!