07 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 11 ч. довършвайте само най-необходимото, но при особена концентрация, защото Луната е без курс и може да се пропусне нещо важно. Шофирайте внимателно и тръгнете малко по-рано закъдето сте се запътили, защото ще има забавяне по пътя.

Ефективната част на деня започва след 11 ч, когато Луната навлезе в Скорпион. До края на деня аспектите са нехармонични. Особено напрегнати ще са в обедните часове от 11 до 13 ч. и вечерта след 19 ч.

В промеждутъка от 14 до 17 ч. ще се концентрират най-неприятните и задължителни дейности, които дълго са отлагани, но вече трябва да се свършат. Точно тогава и тонусът ще е най-нисък, а и ще се появят някакви ограничителни ситуации.

Избягвайте негативните мисли и осъдителните приказки, а ако някой ви критикува, не влизайте в пререкания. Утре вече всичко ще е отминало.

Днес свършете всички спешни неща, особено ако са ви възложени отдавна.

Луната в Скорпион има това свойство да изважда на повърхността всички кризисни и напрегнати казуси, както и наболели финансови теми, затова се въоръжете с търпение днес и утре и без излишни усложнения и отлагания започнете да търсите разрешение.

Днес най-сетне Марс преминава от огнения, страстен, сприхав и вечно забързан Овен в Телец до 4 март. Това е много добра новина, защото в работата си ще бъдем много по-търпеливи, упорити, последователни и производителни. Ще има повече старание, макар и малко по-бавно свършените проекти и друга физическа работа, ще дадат много добри и трайни резултати.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 07.55 ч. – 10.55 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел