07 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Близнаци и  до 11.30 ч. е в напрегнат аспект с Марс.

В този период нараства раздразнението, бързо може да се възпламенят конфликти. В семейството може да настанат дребни, битови недоразумения и напрежения.

По-хармоничната част на деня настъпва след 12 ч., когато хубавата страна на Близнаци ще изрази като подвижност, пластичност, находчивост и любознателност.

Добро време за всякакви интелектуални дейности, за обучение, провеждане на срещи и ходене по институции. Взимайте предпазливо решения, защото наближава лунно затъмнение в петък, както и пълнолуние, емоциите ни заливат и намалява нашата обективност. След една седмица нещата ще изглеждат много по-ясни и по-спокойни.

В 8.31 ч. Слънцето е в точен хармоничен аспект с Нептун, който ще е в сила до 11януари. Засилва се интуицията, съчувствието, състраданието, нараства творческият потенциал. Бъдете максимално добронамерени, не правете неща, които унижават и нараняват останалите. Дори и в момента да мислите, че нещо ще ви се изплъзне, че нещо губите, постъпете хуманно, не влизайте в ожесточени спорове, битки, не отмъщавайте.

След време ще видите, че това е била правилната реакция – на проява на хармония, разбиране и любов. Каквото посеете, това и ще пожънете след време.

Напомняне: На 6 януари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  7 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   7 януари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   7 януари и ще излезете от поста на   8 януари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 04.12 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв