07 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Това е последен благоприятен ден преди ретроградния Меркурий, когато комуникацията, търговията, обработката на документи и информация ще върви гладко. Затова се възползвайте максимално в делово отношение от този ден.

Добрата новина е, че Луната вече е във Водолей, носи необходимата лекота в контактите и е в хармонични аспекти с планетата на късмета и успеха Юпитер от сутринта до 17 ч. Всичко, с което се заемете, ще носи чувство на удовлетворение и пълнота.

Вечерта са хубави аспектите на Луната с Марс и Меркурий, това ще донесе нови сили и мотивация до края на деня да се свърши още полезна работа. Благоприятно време за срещи и разговори, както и за физическа работа и спорт. Ставаме делови, практични и енергични.

От утре вече постепенно ще започне да се усеща наближаването на ретроградния Меркурий, затова бъдете внимателни и вече нищо ново да не се предприема.

За четвъртък правете планове само до 15.35 ч., защото след това Луната вече ще бъде без курс.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС00.44 ч. – 06.42 ч. !!!

ВАЖНО!   От 10 септември  до 2 октомври 2022 г.  ще бъде ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.