07 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е новолуние! То настъпва през нощта в 3.53 ч. в 14° 38´ на знака Дева. Новолунието носи силен потенциал за обновяване, за намиране на бързи и практични решения за бъдещето. Дава възможност за обогатяване и развитие в образованието, за преквалификация или намиране на нова по-удовлетворителна работа. Ще има и положително развитие в сферата на здравето, ще се намерят нови решения и лечения. Най-сетне ще трябва да обърнете внимание на здравето си и правилно да балансирате своя дневен режим, като не пренебрегвате почивката и здравословното хранене.

Успех ще имат и всички от IT-сферата, защото това новолуние носи положителен потенциал в това направление. Днес е точният хармоничен аспект на Слънцето с Уран (планетата отговаряща за новите технологии и открития), който дава на новолунието това хубаво звучене към развитие в това направление. Новолунието ще е благоприятно за запускане на нови прогресивни проекти.

Аспектът на Уран със Слънцето ще помогне за разбиване на стереотипите и преодоляването на страха, неувереността и инерцията. Затова не пропускайте днес да обмислите своите планове и задачи и да си напишете желанията по новолуние. Дори още от днес може да започнете нещо ново, да направите първите стъпки към обновлението.

Повече за новолуние в Дева може да прочетете ТУК

Напътствия и съвети за писането на желания може да прочетете ТУК

ЛУННА ДИЕТА! – Разтоварващата лунна диета е добре да я започнете още от днес на обяд, след 12 ч. и да продължите до 18 ч. или до края на деня на 7 септември. Който иска може да е само на течности в този период, за да помогне на организма по-лесно да се освободи от токсини. Ако не издържате на глад, тогава бъдете на лека плодово-зеленчукова диета. Ако приложите това кратко диетично разтоварване, ще забележите как бързо се ще почувствате бодри и енергични. Препоръчително е да го направите, защото Девата има отношение точно към здравословното и диетично хранене и бързо ще постигнете положителни резултати.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел