07 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна в Телец и хубави аспекти. Каквото можете да свършите днес и утре до 16 ч., направете го, защото от 10 септември започва продължителен период на ретрограден Марс чак до 14 ноември и това доста ще затормозяват повечето дейности, инициативи и начинания.

Ще се забавят срокове, ще има необосновани задръжки, некоректно и некачествено изпълнение на възложената работа.

Сутринта в понеделник има напрегнат аспект с Уран, който до обяд ще дава безпокойство и вътрешно напрежение.

След 11.30 ч., започва хармоничната част на деня.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, психиката ни се уравновесява и настройва позитивно. Започва приятно оживление, настроението е приповдигнато, а до края на деня очаквайте поне една приятна новина.

Вечерта се постарайте да сте сред близките и любими хора, в добронамерена обстановка може да се обсъдят важни семейни и имотни въпроси.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел