07 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Активната част на деня ще е след 13.38 ч., когато Луната ще навлезе в Козирог.

До 13.38 ч. Луната е без курс, в този интервал много трябва да се внимава, разсеяността ще е голяма, не взимайте решения, не правете крайни преценки и оценки на действителността. Трудно ще може да се види реалната ситуация, винаги нещо ще остане скрито и неизяснено.

Меркурий и Нептун са в точна опозиция в 18 градус на Дева. Чувството за реалност ще се изгуби. Пазете се от клевети, мошеничества, сплетни и лъжи. Не се забърквайте в неуточнени и съмнителни съдружия и приятелства.

Днес в 00.56 ч. Слънцето е в хармоничен аспект със Сатурн, това е много полезен аспект, който все пак ще ни държи в осъзнато състояние. Амбициите, желанието за постигане на реални резултати и успех,  ще се възвърнат. Засилва се самообладанието, което ще е много нужно в тези дни.

Ако в предходните дни сте изгубили контрол във взаимоотношенията, днес ще има възможност да се сближат позициите и да възвърнете хармонията.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 13.38 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!