07 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Постарайте се днес да не се ангажирате с много важни дела, защото денят е крайно неефективен. Вчера беше новолуние, енергията нараства, събитията се раздвижват, но помнете, че днес не е добър ден. От 8 до 17.23 ч. Луната е без курс и в съчетание с ретроградния Меркурий създава специфична обстановка на задръжки, неудовлетвореност, липса на перспективи, откази, задръжки и грешки.

В никакъв случай не се изкушавайте да започвате нови неща, да давате обещания и да поемате отговорности, защото нищо стабилно и градивно от това няма да се получи.

Да, разбира се, че ще трябва да си вършите текущата и регулярна работа, но постоянно бъдете концентрирани и проверявайте всичко по няколко пъти, защото точно в такива дни и часове стават едни от най-големите аварии, грешки и техногенни катастрофи.
След 17.23 ч. Луната вече отива в Скорпион до събота вечерта. Ето ни в полето на силните усещания, когато всичко става контрастно, на повърхността излизат всички отговорности и задължения. До края на деня ще има нужда да се действа бързо, може да получите новини, които временно да ви притеснят, но всичко ще бъде преодолимо.

МНОГО ДОБРА НОВИНА!!! В 14.22 ч. Венера преминава от Скорпион в Стрелец до 5 ноември. В този зодиакален знак Венера се чувства много по-комфортно, съответно и любовта и взаимоотношенията ще бъдат по-хармонични, спонтанни и естествени. В миналото остават кризисите, ревността и мнителността, както и желанието за обсебване и контрол, които са присъщи на Венера в Скорпион.

Повече за Венера в Стрелец прочетете ТУК.

Който има време и желание, може да проведе ритуал за посрещането на Венера в нов зодиакален знак, за да може да активизира енергията на любовта и парите в живота си. Направете го днес след 14.30 ч., както и утре в рамките на целия ден.
Ако все още не сте запознати с този ритуал, може да прочетете за това ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 08.03 ч. – 17.23 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел