07 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес Луната навлиза във Водолей. Нараства бунтарският и свободолюбив дух. Идеите ще са екстравагантни, а постъпките неочаквани.

Днес трябва максимална мобилизация на внимание и деликатност, защото ни очакват два точни аспекта, които ще да доста провокативни.

В 9.17 ч. Меркурий е в напрегнат аспект с Уран. Неочаквани обрати в преговори и договори, както и в личните отношения, може да доведат до бурни конфликти. Сдържайте си нервите, защото може да се усложнят обстоятелствата. Най-важното е да се стараете да запазите концентрацията си, защото може да се допуснат сериозни грешки в това, което вършите.

Това е травматичен аспект, да се внимава при работа с електричество, с машини и инструменти и най-вече при шофиране, разбира се. Пешеходците и те да внимават.

В 22.07 ч. Слънцето и Сатурн също са в точен нехармоничен аспект, който може да забави проекти и да усложни лични и служебни отношения. Трудно ще се водят преговори с авторитетни и властни личности. Възрастните хора ще са дистанцирани, осъдителни и несговорчиви. Отношенията със закона ще са строги и ограничителни. Спазвайте правила и изисквания, за да не си усложните живота. Трябва да се изчака този момент, след 2-3 дни всичко спонтанно ще се саморазреши.

Най-важната препоръка по този аспект е: не допускайте черногледство и песимизъм. Това, което в момента изглежда трудно и мрачно, след няколко дни ще видите, че не е толкова неприятно.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  2.26 ч. – 6.43 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв