07 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 9.19 ч. Луната  навлиза в Лъв. Днес и утре е добре да намерите време за разтоварване, зареждане с позитивна енергия. Подходящо време за общуване с различни форми изкуството, позволете си поне няколко часа на ден лично време за любими дейности. Обърнете внимание на децата си, поговорете, поиграйте с тях, разходете се заедно. Това ще укрепи взаимоотношенията и връзката ви с тях.

Луната в Лъв ще помогне за разгръщане на творческия потенциал. Днес е добре да направите реклама на дейността си, да афиширате своите знания и способности.

Благоприятен ден е за осъзнаване на събитията от изминалата седмица.  За осмисляне и за поставяне в по-предни позиции на най-належащите дейности.

Не се тревожете ако не получите отговор от  близък човек или одобрение за някой проект и съвместна дейност. И днес може да има хладно общуване и пренебрегване, размяна на осъдителни реплики.  Избягвайте изясняването на отношения – ще бъде неуспешно и трудно.

Ако на дадена тема вече се чувствате напълно изчерпани, добре е да се освободите от нея. Дните до 14 ноември са много подходящи за приключване на стари теми и завършване на вече започнати проекти.  Придвижване на проектите очаквайте едва след 15 ноември.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  03.27 ч. – 09.19 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел