07 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Нека днес да ви водят инстинктите и интуицията. До обяд най-верните решения ще бъдат взимани само по този начин.

Слънцето и Нептун са в сформиращ се хармоничен аспект, който ще бъде точен утре. Днес и Луната е изцяло по въздействието на Нептун, защото се намира в Риби, знак, който се управлява от тази планета.

Днес и утре са подходящи дни, за стабилизиране на емоционалното състояние. Поради ретроградния Меркурий може да се появят стари връзки, да се възвърнат предишни казуси.

Ще се наложи да премислите старите си решения.

Като цяло денят е ползотворен и с лекота ще може да подредите приоритетите си. Ще може да свършите дори отегчителните си ангажименти и дълго отлагани задачи.

За утре правете планове едва след 13.50 ч., защото преди това Луната ще бъде без курс.

Напомняне: На 8 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 9 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 9 ноември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  9 ноември и ще излезете от поста на 10 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!