07 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вечерта в 18.03 ч. настъпва новолуние в Скорпион. До тогава имате още време да приключите с поети ангажименти и да се освободите от всичко, което вече е остаряло и не ви е нужно.

Непременно отделете време за почистване, подреждане и разделяне (изхвърляне) с ненужни вещи. Сега много по-качествено и решително ще може да се освободите и от стари навици и връзки, които са ви спирали развитието.

До 18 ч. НЕ започвайте нищо ново, не споделяйте за своите намерения.

След 18.03 ч., когато настъпи новолунието вече идва вълшебното време за писане на желания, за правене на планове. Не пропускайте да го направите и наистина да го напишете, защото по този начин го закодирате по-добре и залагате нова програма в съзнанието си.

Повече за новолуние в Скорпион прочетете ТУК

Ако не сте наясно как да напишете правилно своите желания, прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! J ЛУННА ДИЕТА!!! Започваме от 7 ноември след 6 ч. и продължаваме до 6ч. на 8 ноември, който не може да издържи на глад, само на течности нека да бъде на лека плодово-зеленчукова диета. Повече за Лунната диета прочетете ТУК.

За утре, правете планове само до 12.43 ч, защото след това Луната ще е без курс.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!