07 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната нараства, аспектите са хармонични. Замисленото около новолунието сега вече може да бъде активирано на практика. Предприемайте всичко онова, което искате да се развива устойчиво в бъдещето.

Все още ще се усеща мощната и силна експанзия на Юпитер, желанието за изява, реализация и развитие и днес е на дневен ред.

Луната все още е в Телец, фокусът на вниманието ще бъде пренесен върху бизнеса, доходите и сигурността.

Аспектите за деня са хармонични, само трябва да сте по-внимателни в ранните сутрешни часове от 7 до 10 ч., когато може да припламнат конфликти.

Ако обичате сами да си анализирате обстоятелствата, непременно наблюдавайте събитията в часовете от 12 до 14.30 ще има знаци, които ще показват сферата и посоката, където трябва да се полагат най-много усилия през следващите две седмици.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.