07 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог, настройваме се на още по-амбициозна вълна, замисляме се за своята работа, бизнес и кариерен ръст. Макар и в почивния ден, може много да си помогнете, ако потърсите нови партньорски връзки или нови възможности за изява в професионалното си поприще.

В неделя и понеделник аспектите ще са хармонични. Може много да се напредне в сферата на самообразованието и саморазвитието. Това са силни, продуктивни дни, не ги пропускайте.

В неделя всичко, с което ще се захванете ще върви бързо, независимо дали ще е от сферата на обучение, бизнес или дори домакинска работа. Може да намерите нови методи и способи, с които по-бързо да се справяте с уморителни и продължителни дейности.

Ако имате възможност днес е добре макар и за малко да се качите в планината, да промените въздуха и надморската височина. Това чудесно ще пречисти енергийните ви тела и ще подобри тонуса и здравето.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв