07 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 10.30 ч. е първата успешна и ефективна част от деня. Каквото можете свършете до тогава, настроението ще е добро, самочувствието и увереността ще са налице.

Лесно ще се общува с нежния пол, бързо може да постигнете споразумения, деловите контакти ще се отдават с лекота.

Следва период на Луна без курс 10.37 ч. – 14.54 ч., когато е препоръчително да се избягват важни срещи и разговори, както и други дейности, които искате да ви дадат продължителен и добър резултат.

След 15 ч., когато Луната навлезе отново в Овен, ще се усети прилив на сили и ентусиазъм. До края на деня може да се свърши работата, която до момента е била в застой или сте нямали достатъчно мотивация да я завършите.

Непременно се организирайте да приключите със задачи, които сте започнали, изпълнете си ангажиментите. Каквото можете планирайте да приключите дори и в събота и неделя.

До новолунието в Телец, което е във вторник на 11 май е подходящо време за приключване, освобождаване и финализиране. Постарайте се до тогава да не стартирате нови проекти, отложете ги за 12 или 13 май.

Напомняне: На 7 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 8 май . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 8 май, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 8 май и ще излезете от поста на 9 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 10.37 ч. – 14.54 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв