07 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 13.46 ч. настъпва точната фаза пълнолуние в 18° Скорпион.

Към точката на пълнолунието напрегнат аспект прави Марс, който ще засили напрежението и конфликтността. Но, от друга страна, този аспект ще ни даде достатъчно сили и борбеност да се справим с всички дълбоки чувства и преживявания, вътрешни противоречия и несъвършенства.

Скорпионът ще ни помогне да видим всичко това безжалостно ясно и да стигнем до същината на проблемите.

Само трябва да се внимава действията и думите да не са прекалено унищожителни, саркастични и осъждащи към околните, защото ще бъде възприето много болезнено.

Добрата новина е, че Меркурий и Нептун са в хармоничен аспект днес, който ще допринесе до засилване на интуицията и емпатията и ще ни помогне да се справим по-деликатно в напрегнатите ситуации.

Постарайте се днес да не се натоварвате допълнително с работа и емоции, защото и без друго ще бъдат в изобилие. Дръжте под контрол язвителните думи и желанието за осъждане и ще видите, че всичко ще бъде наред.

Не се обиждайте на тези, които ще са по-агресивни и невъздържани, те видимо не са могли да се справят с тези силни приливни енергии на пълнолунието.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв