07 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е ден с благоприятна финансова активност!

Луната все още е в Дева, а това означава код: „Работа“! Денят е много ползотворен и хармоничен. Непременно се възползвайте от него. Може да се свърши дори много повече работа от заплануваното за деня.

От сутринта добра вест и приятен жест могат да създадат чудесно настроение и ентусиазъм.

До17 ч. всичко ще се случва достатъчно бързо и добре синхронизирано.

Едва след 17 ч. до 21 ч. вече може да се усеща умора, раздразнителност и нервност от непрестанните задължения, които постоянно ще се появяват. Трудно ще се общува между половете, ще имате усещането, че говорите на различни езици. Бъдете по-толерантни към чуждото мнение, така бързо ще си възвърнете настроението.

Късно вечерта отново настават важни часове за наблюдение, защото ще имате нов поглед върху произтичащите събития и може да промените своето мнение и желания.

За утре отново ни предстои успешен ден, особено след 10.30 ч. нататък.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.