07 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Телец, но до 13 ч. е с напрегнати аспекти първо с Уран, което ще даде припряност и нервност, а после със Сатурн, който ще създаде ограничителни ситуации и ще предизвика бърза умора.

По-позитивната част от деня настъпва след 13.30 ч., когато ще отпаднат част от ограниченията настъпили сутринта. В деловата сфера все още ще са трудни преценките, оформянето на документи и подписването на договори. Тези дейности ги отложете за след 23 юни, ако е възможно.

Фокусирайте се върху всички важни неща, върху които в момента работите или се подготвяте, постарайте се да ги завършите ако ви е възможно до новолунието и слънчевото затъмнение в Близнаци, които настъпват на 10 юни в четвъртък.

Това важи с особена сили за всички, които имат планети в Близнаци или са зодия Близнаци, както и за Водолей и Везни.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв