07 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е във Везни, когато тя е в този знак дните са по-спокойни и миролюбиви.

Днес ни очаква продуктивен ден, аспектите за деня са хармонични.

Добре ще бъде да се постараете днес максимално много работа да си свършите в аванс, защото от утре Луната вече ще бъде в Скорпион, когато напрежението от ежедневието ще предизвиква повече стрес.

Днес все още остава в сила благоприятната тенденция от началото на месеца, когато се препоръчваше да направите своите краткосрочни и дългосрочни планове.

До обяд настроението ще е хармонично и дори приповдигнато, много лесно ще се работи с женската енергия, сега е момента да се обърнете към жени, които може да ви дадат съвет и да ви помогнат. След 12 ч до края на деня Луната е в хармоничен аспект със Сатурн, това е добра новина, защото ще има достатъчно концентрация и упоритост, които ще помогнат за осъществяване на плановете за деня.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.